Tero Valtonen

Jooga on kuin ruokaa – nauti sitä päivittäin – Kulavadhuta Satpurananda Ensikosketukseni joogaan harjoituksena tapahtui Punavuoressa työväenopiston Hathajooga -kurssilla joskus 1990-luvulla. Ashtangajoogasta aloin kuulla juttuja kavereilta ja silloiselta tyttöystävältä kun astangajoogakoulu aloitti Helsingissä, ennen vuosituhannen vaihtumista. Tuolloin harrastin aktiivisesti kamppailulajeja ja pysyinkin niiden parissa pitkään. Ensimmäiselle Astangajooga-tunnille päädyin vasta 2000-luvun alussa, ehkä 2002. Muistan edelleen tutun rauhallisuuden tilan, joka seurasi …

Joogan aloituskurssi starttaa 8.1.2020!

Kurssikuvaus: Ashtanga- / Hatha- Fundamentals Aloitus-/paluukurssi joogasta kiinnostuneille Mitä on jooga? Siihen tulemme hakemaan vastauksia erilaisten harjoitusten avulla ja niistä muodostuvan oman kokemuksen kautta Kurssilla tutustutaan mm. Ashtanga-jooga -harjoitukseen ja erilaisiin Kriya- ja Hatha-jooga tekniikoihin. Kurssi soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille ihmisille. keskiviikkoisin 19:15–20:30 10 x alkaen 8.1.2020 Hyvinvoimala, Merimiehenkatu 21, Helsinki Ilmoittaudu tästä >> Kurssin hinta: 139/108 €!!

miesten joogaa!

Joogaa miehille Aloitus-/paluukurssi joogasta kiinnostuneille miehille Kurssilla tutustutaan mm. Ashtanga-jooga -harjoitukseen ja erilaisiin Kriya- ja Hatha-jooga tekniikoihin, tutustumme myös nimenomaan miehille tarkoitettuihin harjoituksiin. Kurssi soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille miehille, aikaisempaa kokemusta mistään jooga-perinteestä ei tarvita tällä kurssilla. Aloitamme Tammikuussa 2020!